Diner Dansant voor 55 plussers

| 21 juni |

Het doel van deze dag zal zijn om 55 plussers een gezellige middag en avond te bezorgen door middel van het samen komen in de Huiskamer van de Open Hof in Oud-Beijerland.

Er zal door 2 leerlingen van het Actief College Oud- Beijerland, m.n. Daan en Mario, onder begeleiding van vrijwilligers van Welzijn HW, gekookt worden en er worden een aantal activiteiten aangeboden .

Ook komt een live band spelen zodat men ook een dansje kan maken.

Het programma zal er, in grote lijnen, als volgt uit gaan zien;

Vanaf 16.30 uur ontvangst met koffie en iets lekkers en wat tijd om te acclimatiseren en daarna zullen de leerlingen en de vrijwilligers van de “Beij ons aan tafel “ groep van Welzijn Hoeksche een drie gangen menu serveren.
Na het diner kan er naar live muziek geluisterd worden, gedanst worden natuurlijk en de avond zal 21.30 uur afgelopen zijn. Aanmelden tot 17 juni bij m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl of bellen met 088-7308900

De deelname is gratis!