De dames en meiden afdeling van SSS is op zoek naar speelsters!

SSS is sinds 1 oktober 1920 de Klaaswaalse trots op voetbalgebied en speelt een belangrijke rol in het dorp Klaaswaal en omstreken. Sinds 1964 spelen wij op het huidige complex. Sinds 1995 heeft de vereniging ook een damesafdeling. Deze afdeling is sinds die tijd gegroeid van één meisjes elftal naar drie vrouwen elftallen en meerdere meisjes
elftallen. Inmiddels spelen de dames al voor het tweede seizoen achter elkaar in de landelijke Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateur niveau van Nederland! Vrouwen 2 speelt momenteel 1e klasse en spelen nog voor de derde periodetitel. Vrouwen 3 zal in lagere klasse met plezier gaan spelen.

SSS Vrouwen voetbalt regelmatig zowel vriendschappelijk als in bekerverband tegen clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Dit seizoen tegen  Excelsior Barendrecht, maar in het verleden tegen ADO den Haag, PEC Zwolle en Heerenveen. Hierdoor heeft SSS een enorme aantrekkingskracht op speelsters uit de Hoeksche Waard en zelfs ver daarbuiten.

SSS heeft een goede naam als vereniging, waar plezier hand-in-hand samengaat met prestatie. Zowel de heren als de dames zijn belangrijk voor de club. SSS biedt dan ook de mogelijkheid om te trainen en te voetballen aan zowel jongens, meisjes, heren en dames.

Voor in het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze vrouwenafdeling:

– Talentvolle meiden, die zichzelf willen ontwikkelen tot het hoogst mogelijke niveau.

– Meiden die al op een hoger niveau gespeeld hebben en een nieuwe stap willen maken.

– Meiden die in het derde elftal met plezier willen gaan voetballen.

Wil je voor SSS komen spelen of een keer komen trainen neem dan contact op met Leen de Vries en Ton van der Sluis, ook voor vragen kun je bij hun terecht: vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl