Zinkweg in slotfase onderuit tegen GSC/ODS.

 
  Bij een 1-1 tussenstand kon het in de slotfase aan de Zinkweg 2 kanten uit. Beide ploegen kregen 3 grote kansen maar GSC/ODS benutte er 1 en ging met de 1-2 winst aan de haal.
  Het was Zinkwegse Boys dat na kansen over en weer in de 23e minuut een 1-0 voorsprong nam. Een corner, strak genomen door Fouad el Ouazizi, werd door Martijn van Zuuren hard tegen de touwen gekopt. Hierna was de tegenstander, vooral via de naar VVGZ vertrekkende Djim Kammerman, meerdere keren dreigend maar zonder echt doelgevaar. Vrij kort voor rust leek ZWB op 2-0 te komen maar de scheidsrechter keurde de goal af na het vlagsignaal voor buitenspel van de grensrechter van GSC/ODS. Op slag van rust moest “reserve”aanvoerder [ de 1e aanvoerder Mike Fiere raakte 3 weken terug  zwaar geblesseerd waardoor het voor hem sowieso einde seizoen is] Kevin Brasser helaas geblesseerd afhaken en werd vervangen door de jonge Eric Schipper.
  Na de thee mikte de ploeg uit Dordrecht vanaf de aftrap snel raak en het stond 1-1.  Hierna volgde een open wedstrijd, met mogelijkheden aan beide kanten, waarbij het venijn in de staart zat. In de laatste 10 minuten redde Zinkwegkeeper Stephan van Ruiven eerst 2 keer knap met de voet om een achterstand te voorkomen. In de 85e minuut was het invaller Eric Schipper die zich onsterfelijk had kunnen maken maar zijn inzet ketste binnenkant paal weer het veld in. Direct uit de tegenstoot was het wel raak, 1-2. In blessuretijd gaf de scheidsrechter eerst geen strafschop voor Zinkwegse Boys na hands in de 16 meter en volgden daarna alsnog nog 2 megakansen op de gelijkmaker. Eerst maaide de ingevallen Peter van Dam dicht voor de goal over de bal heen en een minuut later kapte Mees Lebbink zijn man uit en wachtte iets te lang met afronden waardoor de bal van de doellijn gehaald werd. De wedstrijd eindigde derhalve in een 1-2 overwinning voor GSC/ODS.