Will Young – All The Songs (ITP: week 14)

Deze week is Will Young – All The Songs onze ‘In The Picture’-track.

“You and I” was in 2002 de grote hit voor Will Young nadat hij de eerste serie van Pop Idol UK had gewonnen. Hij was toe 23 jaar. Hij maakte tot nu toe 6 albums, waarvan de laatste “85% Proof” verscheen in 2015. Naast zanger is ie ook acteur. Speelde in wat films, TV-series en theaters. Inmiddels is ie 40 en werd het weer eens tijd voor een nieuw album. Zijn zevende studioalbum “Lexicon” komt uit op 14 juni. Vooruitlopend is hier zijn nieuwe single “All The Songs” en die is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: