Twee keer verlies voor DVO-dames

De dames van volleybalvereniging DVO hebben 2 wedstrijden pijnlijk verloren. Dinsdag kwam het Vlaardingse Move4U op bezoek, terwijl de Oud-Beijerlanders afgelopen zaterdag naar Tilburg reisden voor een wedstrijd tegen het jeugdige Volley Tilburg 5.
Beide tegenstanders bivakkeren in de onderste regionen van de Promotieklasse A, echter DVO kon geen vuist maken. Bij vlagen werd er goed spel getoond. Alleen vaker voerde een gemis aan vertrouwen de boventoon. Zonder te spelen als eenheid kon de ploeg in beide wedstrijden geen resultaat halen.
In beide wedstrijden kwam het aan op een vijfde set die niet werd gewonnen door DVO. (2-3 en 2-3). De Oud-Beijerlanders hebben nog 2 wedstrijden te gaan en zullen uit een ander vaatje moeten tappen om deze wedstrijden in winst om te zetten