Sunglow maakt line-up bekend

Verdeeld over 3 stages zullen op 14 september zo’n 35DJ’s hun opwachting maken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With AKen DJ Rob & MC Joebiedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen. Verwacht een uiteenlopende mix van Freestyle tot Rawstyle en van Hardcore tot Frenchcore.
Elke area heeft zijn eigen genre waardoor er meer dan genoeg keus is voor de festivalgangers. Gabbers van het eerste uur kunnen hun hart ophalen in de Oldschool Gangsters tent, waar grondleggers van de hardcore als DJ Rob en Marc Acardipane plaats zullen nemen achter de draaitafels.
Naast bovengenoemde acts kunnen de bezoekers zich opmaken voor de hardste battles in een bijzondere formatie. Zo bestormen Sub Sonik & Ruthless en Tha Playah en Never Surrendersamen het podiumen gaanPanic & The Vipermet elkaar de strijd aan. ‘The Godfather of Hardcore’ Paul Elstakhost de stage en ook Mark With AK, D-Fence en Sefa zullen hun opwachting maken.

Mainstage hosted by Paul Elstak presents:
I Love BeatzBoogshe/ D-Fence/ Dr Phunk/ Kit Hype/ Mark With AK/ MC Alee/ Panicvs The Viper/ Pat BPaul Elstak/ Sefa/ Sub Sonikvs Ruthless/ Tha Playahvs Never Surrender/ Vettriano

Oldschool Gangsters hosted by DJ Rob & MC Joe:
Armand/ Buzz Fuzz/ Darkraver vs Gizmo/ DJ Rob & MC Joe/ Marc Acardipane/ MC-BMC TMC/ MD&A Live/ Ricos/ Rob V/ Stanton/ YvesHardstyle Classics Balistic / Boozze Brothers / DJ Rob / Genius / Krumbler / MC Robs/ Unknown Suspects

In het kort:
Sunglow Festival –The Hunt is On
Datum:Zaterdag 14september
Tijden:13:00 tot 23:00
Locatie:Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland
Meer info & Tickets:www.sunglow-festival.nl