Patatkraam weer open tussen de aardappelvelden in Numansdorp

Op donderdag 25 april opent BRAM’S Gourmet Frites voor de derde keer op rij een foodunit tussen de aardappelvelden in Numansdorp. In de afgelopen twee jaar was dit een succes en daarom besloot men om nog een jaar terug te keren. Een foodunit op deze unieke locatie voelt voor BRAM’S als thuiskomen: de verse frieten worden gemaakt van de aardappelen uit de Hoeksche Waardse bodem. Patatliefhebbers kunnen de komende maanden weer terecht voor een puntzak friet.

Vertrouwde plek voor iedereen
 Rocco Ladage vertelt: “Het gerucht ging al een tijdje rond bij de bewoners in de Hoeksche Waard. Nu de vergunning daadwerkelijk rond is kunnen we het nieuws eindelijk delen! Voor ons is dit natuurlijk een bekende plek en we zijn dan ook ontzettend enthousiast dat wij hier voor de derde keer mogen staan.”

Dat de foodunit wordt gewaardeerd is mede toe te schrijven aan de aardappels, die de aardappeltelers van Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de Foodunit brengen. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de Nationale titel ‘Beste Agrarische Ondernemer van het jaar’, die dit akkerbouwbedrijf in 2017 wist te winnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en op locatie met de hand gesneden en gefrituurd in zonnebloemolie. De schil wordt aan de frieten gelaten, wat zorgt voor nog beter voedingswaarde en een karakteristieke smaak.