OVV veel te sterk voor Piershil

SV Piershil

Piershil verloor in Oostvoorne met 14-0 van het plaatselijke OVV, na een 7-0 stand halverwege. Het verschil in kwaliteit was zoals zo vaak dit seizoen gewoonweg te groot, zo zag ook trainer John van der Toorn. ,,We kregen een voetballesje van OVV. Te veel uitverdedigen door het midden, te weinig kracht om het tempo eruit te halen”.
Dat laatste was mogelijk ook een gevolg van de Oranjefestiviteiten in het Hoeksche Waardse dorp, de bloeiende Oranjevereniging trapte de feestweken af op de voorafgaande avond.
Met een licht hoofd de wei in tegen het geoliede OVV is een garantie voor dik verlies. Bij de thuisclub was Jules Kroef met vier goals het meest trefzeker, zowel Ferani van Vugt als Alexander Baartmans scoorden een hattrick. Met een subtiele verwijzing naar het feestvierende dorp Piershil keek trainer Van der Toorn vast vooruit naar het volgende duel: ,,Volgende week tegen Oud-Beijerland moet uit een ander vaatje worden getapt, anders zullen we ook dan niet het eerste punt kunnen laten bijschrijven.”