Ook in Piershil volop activiteiten tijdens de Oranjeweken

Programma Oranjeweken

Vrijdag 12 april Kade @ schuur Mosselman

Quiz
Aanvang: 20.00 uur Start: 20.30 uur Einde: 22.30 uur
We trappen de oranjefeesten af met een gezellige Quiz! Vorm een team van 6 tot 10 personen en ga de strijd aan met de andere teams. Het is weer een avond boordevol muziek, weetjes en gekkigheid. De winnaars gaan met een leuke prijs naar huis. Geef je op via onze website of Facebookpagina.

Party
Start: 22.30 uur Einde: 01.00 uur
Na de Quiz gaat de muziek aan en feesten we door tot in de late uurtjes! Gratis entree voor leden. Entree niet-leden: € 5,-

 

 

 


Zaterdag 13 april

Kade @ schuur Mosselman

Start: 20.00 uur

Einde: 01.30 uur

Fairytale Festival Once upon a time Het Fairytale Festival is hét themafeest van het jaar! Een festival waar ‘once upon a time’ trollen en elfjes, Sneeuwwitje en de dwergen en prinsen en prinsessen mét elkaar feesten! Dans de hele avond op muziek van DJ Marcellus ín blacklight en confettikannonnen. Trek je super originele Fairytale-(blacklight)outfit aan en maak kans op een superprijs! Entree leden: € 5,- Entree niet-leden: € 10,- Iedereen die vóór 21.00 uur binnen is, krijgt een gratis Fairytale-drankje!

 

 

 


Dinsdag 16 april

Kade @ schuur Mosselman

19.00 uur

Ladies Night Alle ladies opgelet! Kom naar onze gezellige Ladies Night! Bezoek onze vele kraampjes, bestel een lekker drankje aan de bar en wie weet win je mooie prijzen met de verloting. Gratis welkomstdrankje én entree.

 

 


Woensdag 17 april

Kade @ schuur Mosselman

13.30 – 14.30 uur Kindermiddag Voor alle leeftijdsgroepen hebben we weer een geweldige kindermiddag op het programma staan: Poppentheater 2 t/m 6 jaar Kom naar poppentheater ‘De Kletskous’! ‘Ga je mee naar de zee?’ is een vrolijke peuter- en kleutervoorstelling met live muziek en veel fantasie. Alle kinderen krijgen limonade en een zakje chips.

16.30 – 18.45 uur Paniek in de schuur! vanaf 7 jaar Er is paniek in de schuur! Ontgoochel jij met je vrienden en vriendinnen het mysterie tijdens het diner? De naam zegt het al: het is een middag vol spanning, sensatie én eten en drinken.

Inschrijven Aanmelden is zeer gewenst. Meld je daarom vóór 13 april aan via onze website www.oranjeverenigingpiershil.nl of vul een deelname-formulier in bij de SPAR en stop deze in de kindermiddag-box (vanaf april mogelijk). Entree leden: € 1,00. Entree niet-leden: € 4,00 p.p. Te voldoen bij aanvang.


Donderdag 18 april

Heemzicht

14.00 uur

Seniorenmiddag
Alle ouderen uit Piershil zijn welkom in Heemzicht op donderdagmiddag 18 april. We organiseren een hele gezellige seniorenmiddag met een optreden van de het koor C’est la Vie! Natuurlijk zorgen we voor koffie en thee met wat lekkers. De middag is gratis. Graag tot ziens in Heemzicht!


Programma Koningsdag

Vanaf 09.00 uur Koffie met gebak Alle bewoners van Piershil en liefhebbers van elders zijn van harte welkom op ons Oranjeterras. Hier zal een kopje koffie, thee, ranja en gebak klaarstaan om Koningsdag feestelijk in te luiden.

09.45 uur

Aubade In de ochtend van Koningsdag zal de aubade plaatsvinden op de Kade. De muziek wordt verzorgd door muziekvereniging de Volharding uit Goudswaard.

10.00 – 10.30 uur

Fiets versieren ‘Diep in de zee’ Fiets mee in de optocht door het dorp. Versier je fiets zo mooi mogelijk en laat iedereen jouw mooie onderzee-fiets zien! De vier mooiste fietsen winnen een prijsje.

10.30 – 12.00 uur

Kinderspelletjes en springkussens Als de fietsversieroptocht afgelopen is, gaan de kinderspelletjes van start. Haal je deelnamekaart op bij de Oranjekraam en ontvang na afloop een leuke verrassing. De kinderspringkussens, klim- en springpiramide en airhockey blijven tot 17.00 uur staan!

10.30 – 17.00 uur

Treintje Het treintje rijdt weer! Stap in op Station Kade Piershil en maak een leuke treinrit door het dorp. Een losse rit kost 50ct. Een strippenkaart van 5 ritten koop je voor € 2,00 bij de Oranjekraam

Start 12.00

Prijsuitreiking 12:50

Prestatie- en oranjeloop Doe mee met deze sportieve activiteit en ren 0,5km, 1km of 2km! Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich opgeven via de website en wie weet ren jij als 1e onder de finishboog door!

13.00 – 17.00 uur

Zeskamp De teams zullen het ook dit jaar weer tegen elkaar opnemen tijdens de zeskamp. Mis het niet en geef je op met een enthousiast team. Of kom op Koningsdag zeker een kijkje nemen. Wie zal er dit jaar een nat pak halen?

16.00 – 20.00 uur

19.00: uitslag zeskamp Openlucht entertainment
Zing en proost mee tijdens het optreden van zanger Robert Sand. Gezelligheid gegarandeerd! Vanaf 18.00 uur zullen Das Ruub und Boot voor feestelijke klanken zorgen op de Kade!

Kade @ schuur Mosselman Feestavond met De Jongens van Je Weet Wel

Start: 20.00 uur Einde: 00.30 uur Uitslag huiskamerquiz: 20.30 uur Dit jaar pakken we groots uit met ‘De Jongens van je weet wel’ ook wel bekend als dé live-muziek-band van het café De Vrienden Live in de Rotterdamse Oude Haven. Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long-avond vol verzoeknummers!

Gratis entree voor iedereen!