Lezing Voedselbos NLC

| 25 april |

De werkgroep Duurzaamheid van HWL organiseert op donderdag 25 april 2019 haar volgende maandelijkse bijeenkomst in het NLC.
Aanvang 20.00 u Inloop vanaf 19.30 u

Het onderwerp zal zijn “VoedselbossenDefinitie: Een voedselbos is een vitaal ecosysteem, dat door mensen is ontworpen naar voorbeeld van een natuurlijk bos met het doel voedsel te produceren. Een voedselbos herbergt een rijk geschakeerde, snel toenemende biodiversiteit De inleiding wordt verzorgd door Marly Bonten. Zij is verbonden aan het moestuinhuis. Zie hun site www.hetmoestuinhuis.nl
Ook is zij actief bij Natuurgoed Ziedewij in Barendrecht. Zij zorgt voor de maaltijden die daar worden aangeboden en is betrokken bij de ontwikkeling van het Natuurgoed tot “Voedselbos”. zie hun site www.natuurgoedziedewij.nl Naast de lezing over de aard van voedselbossen en de bijdrage ervan aan onze voedseldiversiteit, zal zij de aanwezigen laten proeven van producten bereid in het Moestuinhuis en Ziedewij.
De toegang is gratis. Om de kosten te dekken zetten wij een doos neer.