Koningsslinger wordt voorleeshoek in de Bibliotheek

Afgelopen woensdag 17 april is de nieuwe voorleeshoek officieel in gebruik genomen in de Bibliotheek in Puttershoek. Deze prachtige creatie is gemaakt van de koningsslinger die gemaakt is in 2013 door heel veel inwoners van de Hoeksche Waard. Uiteindelijk hebben er zoveel mensen aan mee gebreid en was jong en oud druk bezig om zijn steentje bij te dragen aan dit enorme project van Welzijn Hoeksche Waard. De slinger heeft een paar keer opgehangen, maar als het regende werd het breiwerk veel te zwaar. Loes den Broeder uit Puttershoek heeft bedacht dat ze van de slinger prachtige poefjes kon maken. Inmiddels zijn 5 poefjes, een kleed, een klein kussen en een groot kussen het eindresultaat geworden en werd tijdens een wijkcomité van de Wijk van je Leven bedacht dat het heel leuk zou zijn als iedereen er van kan genieten. De kleuren rood, wit blauw en oranje zorgen voor een heel gezellige sfeer.

Afgelopen woensdag heeft Loes samen met kinderen van het COKD de voorleeshoek onthult. Een medewerker van de Bibliotheek heeft een mooi verhaal voorgelezen. Dus de hoek werd gelijk in gebruik genomen dit met grote vreugde van een trotse Loes. Wilt u de hoek bekijken? Wees vooral welkom bij de Bibliotheek in Puttershoek in de Wijk van je Leven!