John Newman – Feelings (ITP: week 15)

Deze week is John Newman – Feelings onze ‘In The Picture’-track.

Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat John Newman voor het eerst een hit scoorde met zijn aanstekelijke Rudimental samenwerking “Feel The Love”. Een jaar later lukte het ook solo met “Love Me Again”, waarmee hij in de zomer van 2013 een hit scoorde. Intussen stamt zijn laatste album van 2015, maar een nieuw album is in de maak. 2 jaar geleden werd een hersentumor gevonden en inmiddels is ie getrouwd en met een hele boel nieuwe emoties, schreef de Britse zanger nieuw werk en daarvan is “Feelings” het nieuwste resultaat. De nieuwe release is alweer een zeer funky popnummer geworden. “Feelings” klinkt lekker zomers en is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 


Artwork by: