Goudswaardse Boys-BZC/Zuiderpark

Afgelopen zaterdag incasseerde Goudswaardse Boys voor het eerst sinds 24 november 2018 weer een competitienederlaag. Tegen de aanstaande kampioen ging de formatie van trainer Leo Tol strijdend ten onder. Na zes minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong toen doelman Bryan Huijzers een inzet van Marwin Richard onvoldoende kon verwerken en de rebound door Rudrick Pop werd binnengefrommeld: 0-1. De Boys rechtten de rug en kregen in de eerste 45 minuten nog enkele uitstekende mogelijkheden op de gelijkmaker. Stephan Roos en Floris van der Weijden hadden echter hun vizier niet op scherp staan.

Na de onderbreking waren beide ploegen meer aan elkaar gewaagd. In de 62ste minuut verdubbelden de Rotterdammers de voorsprong toen de uit het oog verloren Benjamin Martha vrij mocht binnenkoppen: 0-2. Aan de overzijde waren Darwyn Pennock en Joeri Heistek dicht bij de aansluitingstreffer. Die “anschlusstor” viel helaas pas diep in de extra tijd. Op aangeven van Robin Verhoeven passeerde Johan Bestebreur Zuiderpark-doelman Raymond de Hollander: 1-2.

Sander Schilperoor