Echtpaar Meijer uit Puttershoek 65 jaar getrouwd

Maandag 1 april was het 65 jaar geleden dat de inmiddels 86-jarige meneer J. Meijer met zijn 85-jarige echtgenote mevrouw F. Meijer-Veenstra in het huwelijksbootje stapten. Locoburgemeester Piet van Leenen ging op visite met een mooie bos bloemen en feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur.

Het echtpaar woonde eerst in Friesland en kreeg 1 dochter en 2 zonen. Na 7 jaar verhuisde het gezin naar België. Inmiddels wonen ze alweer 53 jaar met veel plezier in de Hoeksche Waard, waarvan de laatste 4 maanden in Huys te Hoecke in Puttershoek. Meneer Meijer heeft tot aan zijn pensioen gewerkt bij de Campina in Maasdam. Het gezin is inmiddels flink uitgebreid. Het echtpaar heeft 8 kleinkinderen, 3 achterkleinkinderen en de 4e is op komst.