Dennis den Haan naar SSS

Het komende seizoen zal Dennis den Haan uitkomen voor het Klaaswaalse SSS. Den Haan verhuist binnenkort naar Oud-Beijerland en een aanstaande gezinsuitbreiding maakt dat hij een club zocht dicht in de buurt van
zijn nieuwe woonplaats.

In zijn jeugdjaren kwam de aanvaller uit voor Feyenoord en Excelsior Rotterdam en maakte enige tijd deel uit van de hoofdmacht van Excelsior.
Helaas stonden fysieke problemen een verdere  profcarrière in de weg. Tot eind november speelde de 25-jarige aanvaller voor CVV de Zwervers, toen wederom gezondheidsklachten roet in het eten gooiden. Terugkerende
hartritmestoornissen deden Den Haan besluiten per direct te stoppen. Na een operatie in januari mag Den Haan de draad weer oppakken, maar maximaal op het niveau van tweede of derde klasse met een aangepaste
trainingsintensiteit.