Dennis Boxem van Popschool HW: “Iedere leerling is uniek en heeft zijn eigen interesses”

Dennis Boxem kwam langs in de studio bij de Culture Club. Al sinds hij 4 jaar oud was wilde Dennis maar 1 ding: drummen. En toen hij op 10 jarige leeftijd voor het eerst een concert bezocht was er geen weg meer terug. Door de jaren heen speelde Dennis in tientallen bandjes, speelde hij albums in en deed hij honderden optredens in binnen- en buitenland. In de Nederlandse drummers-scene is Dennis een goede bekende. Hij is behalve drummer namelijk ook al bijna 20 jaar hoofdredacteur van Slagwerkkrant, en in die hoedanigheid had hij unieke toegang tot alle grote drummers op aarde. Niet alleen om ze het hemd van het lijf te vragen, maar ook om zo af en toe een les mee te pakken. Inmiddels heeft hij een nieuwe uitdaging; de Popschool Hoeksche Waard. Hij vertelt in dit interview over de activiteiten en/of muzieklessen en wat de popschool zo bijzonder maakt.