Burgerinitiatief voor moeders met een beperking

Logo-Welzijn-HW

Oproep van een moeder uit Oud-Beijerland, die ondersteund wordt door Eigenz Zuidwester. Zij is op zoek naar andere moeders die ook ondersteuning krijgen of nodig hebben.

Doel is om een groepje op te richten waar moeders ervaringen en tips kunnen uitwisselen rondom het opvoeden van hun kind(eren). Dit groepje wordt ondersteund door een professional die ervaring heeft met pedagogiek. Samen met Welzijn Hoeksche Waard wordt dit initiatief aangeboden in het restaurantgedeelte van de Gravin aan het Koninginneplein 2-4 Oud-Beijerland.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om bij dit groepje aan te sluiten, neem dan contact op met Marianne (Welzijn Hoeksche Waard) Marianne Groothand m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl 06 45 01 53 01 / 088-7308900. Hieronder de bijpassende poster.

poster Villa Kima