SHO – Forum Sport


Zaterdag gaat, na het inhaalweekeinde waarin het door de brand zwaargetroffen Deltasport het nog meer voor de kiezen kreeg door een 1-5 nederlaag tegen Honselersdijk, de competitie weer verder met ondermeer SHO-Forum Sport. Als laatste wedstrijd van 2018 had SHO het in Voorburg niet gemakkelijk. De thuisclub kwam verdiend op voorsprong en door een strafschop, die door Rowdy Rijsdijk werd benut, wist SHO nog een punt uit het vuur te slepen. Forum Sport moest na de penalty met tien man verder maar zij wisten toch stand te houden zonder veel kansen weg te geven zodat het in 1-1 eindigde. In Voorburg was ook het laatste optreden van Geert Bakker in het eerste elftal.
Dinsdagavond speelde SHO een oefenwedstrijd tegen SVS Capelle. Een bepaald niet geïnspireerd voetballend Steeds Hooger wist zich geen raad met de tweede klasser wat uiteindelijk een 3-1 nederlaag tot gevolg had. Doelpuntenmaker voor SHO was Ricky Bokhoven die bij 0-3 de twijfelachtige eer wist te redden.

Balsponsor
De wedstrijdbal voor de wedstrijd SHO – Forum Sport is door HDO Dakbedekking uit Barendrecht beschikbaar gesteld. Waarvoor onze dank.

Sponsors van de week
Milot Reisbureau en Touringcarbedrijf – Rotterdam en
Robey Sportswear – Rotterdam
waren bij de wedstrijd sponsor van de week.