Rozenburg langs stug Piershil

SV Piershil
De thuiswedstrijd tegen Rozenburg is voor Piershil geëindigd in een 0-7 nederlaag, na 0-2 halverwege. Net als tegen koploper Binnenmaas hielden de roodwitten ook tegen nummer twee op de ranglijst opmerkelijk lang de nul. ,,Piershil krijgt collectief een steeds betere start. Door goed en stug verdedigen waren we geen makkelijke prooi vandaag”, zo sprak trainer John van der Toorn na afloop. Omstreeks het half uur maakte Regillio van Buuren 0-1, Bryan van der Laan bepaalde de ruststand op 0-2.
In deel twee bleef Piershil sportief en zeer geconcentreerd voetballen, het leidde na afloop zelfs tot complimenten van de man in het zwart. Zoals verwacht wist Rozenburg het net nog wat keren te vinden, het moest genoegen nemen met een 0-7 overwinning, exact de helft van het eerdere treffen dit seizoen. Het was opvallend dat Van Buuren (3) en van der Laan (4) de complete productie voor hun rekening namen. ,,We gaan ons opmaken voor de laatste wedstrijden, werklust en sportiviteit staan daarbij hoog in het vaandel bij ons”, zo complimenteerde Van der Toorn zijn ploeg.