Piershil incasseert dozijn treffers

SV Piershil

Net als in de thuiswedstrijd verloor Piershil deze keer op Voorne Putten met een dozijn doelpunten verschil van VV Rhoon. In de eerste helft zag het daar helemaal niet naar uit, al leek de score te worden geopend toen de goed leidende arbiter Syed naar de stip wees na een handsbal van Jacco Vink.
Doelman Richard Huisman redde bekwaam en wist zo de nul nog even vast te houden. Aan de andere kant was de gedreven gelegenheidsspits Marcel Verhorst met een overtuigende pegel van afstand dicht bij de verrassende 0-1. ,,Dat het dan toch 3-0 staat halverwege komt door de kwaliteit van Rhoon, het was zeker niet te wijten aan de instelling van Piershil”, zo sprak verliezend trainer John van der Toorn na afloop.
In de tweede helft speelden de Piershillenaren tegen de wind in, door toedoen van vooral Bart Driesse en Darragh Zondervan liep de score op tot 12-0. ,,Die uitslag doet vermoeden dat Piershil er met de pet naar heeft gegooid, maar dat was zeker niet het geval. Piershil speelde gedreven, dit hele seizoen wordt beschouwd als een nuttige warming voor volgend seizoen”.