OSV Oud-Beijerland wint duel met Bolnes

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland heeft dinsdagavond het duel om de Corso Casino Cup tegen Bolnes overtuigend gewonnen. De Smeets Ferry-formatie van trainer Richard Koutstaal won het duel. na een 0-5 ruststand, uiteindelijk met 2-7.

Het duel kon vanavond worden gespeeld onder prima (voetbal)omstandigheden en dat was de afgelopen zaterdagen beslist niet het geval geweest.
De bezoekers kwamen al snel tot scoren via Shurnel Francois (0-1) en zagen tien minuten later Patrick Korpel met een droge knal vanaf de 16-meterlijn de 0-2 binnen schieten na een breedtepass van Levy Groeneweg. Shurnel Francois was het, die met twee treffers op rij de score verdubbelde. Op slag van rust was het nog Levy Groeneweg, die de bal in de hoek wist binnen te schuiven: 0-5.
Na de pauze was het Loek Visser, die uit een corner van Stephan Baaij de 0-6 wist binnen te schieten. OSV-doelman Tom Kukler dacht dit keer zijn doel schoon te houden, maar moest op een schot van Darrel Lionahr toch het antwoord schuldig blijven: 1-6. Even later was het ook nog Yorik Visser, die na een scrimmage de bovenhoek wist te vinden (2-6). In de slotminuut was het nog Ricardo Danning, die met een lob over de Bolnes-doelman voor de 2-7 eindstand tekende.

Bolnes – OSV Oud-Beijerland 2-7 (0-5): 4. Shurnel Francois 0-1; 14. Patrick Korpel 0-2; 29. Shurnel Francois 0-3; 37. Shurnel Francois 0-4; 43. Levy Groeneweg 0-5; 63. Loek Visser 0-6; 74. Darrel Lionahr 1-6; 83. Yorik Visser 2-6; 90. Ricardo Danning 2-7.

OSV Oud-Beijerland: Tom Kukler – Jock de Burgo (73. Marvin Rooijakkers), Wesley Koedam, Bas Koelemeijer en Nick van Dijk – Thomas Lagerweij (46. Laurent Brethouwer), Stephan Baaij, Shurnel Francois en Ricardo Danning – Levy Groeneweg en Patrick Korpel (46. Loek Visser).