Muzikale Ontmoeting met “The Balcony Players”

|21 maart|

In de concertserie Muzikale Ontmoetingen, welke al meer dan 10 achtereenvolgende jaren wordt georganiseerd in het vm. NPB-kerkje, kunt u  thans kennismaken met het internationale ensemble “The Balcony Players”.

Hun sprankelende, opzwepende muziek en aanstekelijke vrolijkheid is een rijke mix van traditionele zigeunermuziek, (Joodse) klezmer en eigentijdse composities. Op internationale festivals, vanaf balkons over de hele wereld, in de straten van pittoreske Oost-Europese dorpjes en dus nu ook in Oud-Beijerland weet dit enthousiaste trio ieder publiek voor zich te winnen.

Na afloop van het concert is de cd “Balcony Adventures around the World”, inclusief reisverslag en bijzondere foto’s, verkrijgbaar voor € 15,00 p.st.

Het trio bestaat uit de pas van New-Orleans teruggekeerde  Moniek de Leeuw (viool/zang/composities), Ilse Roskam (accordeon/zang) en Pieter Mortier (contrabas).

Het concert wordt gehouden op donderdagavond 21 maart a.s. in het kerkje van de VNHW aan de Beneden Molendijk 35 te Oud-Beijerland.

Vanaf 19.30 uur wordt u verwelkomd met koffie of thee waarna het concert om 20.00 uur zal aanvangen, gevolgd door een gezellig samenzijn met de musici onder het genot van drankjes en hapjes.

Houders van een passe-partout hebben gratis toegang en zijn verzekerd van een zitplaats. Voor zover er nog kaarten beschikbaar zijn bedraagt de entree, inclusief alle consumpties, € 15,00 per persoon. Gezien het beperkte aantal zitplaatsen wordt vooraf bespreken ten zeerste aanbevolen. Telefonische reserveringen via Dick Vermeij 0186–62.02.74 of Wim van Dam 0186–61.27.65.