Maître Gims – Miami Vice (ITP: week 13)

Deze week is Maître Gims – Miami Vice onze ‘In The Picture’-track.

Maître Gims is een Frans-Congolese zanger, rapper, muziekproducent en componist. In 2013 bracht hij zijn eerste soloalbum “Subliminal” en brak ie door met de hitsingle “J’me Tire”. Dat was tot nu toe zijn enige hit in Nederland. In Frankrijk en andere Franstalige landen scoorde hij echter aan de lopende band met zijn muziek. Zijn nieuwe single “Miami Vice” bevat een bewerkte loop van de jaren 80 hit “Self Control” van RAF, die ook in de uitvoering van Laura Branigan en hit werd. “Miami Vice” wordt misschien wel de tweede hit voor Maître Gims in de lage landen. Wij, bij RadioHW lanceren hem in ieder geval als ITP voor komende week.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: