Koningsdag in een nieuw jasje

|26 april|
Koningsdag in Heinenoord wordt anders dan je gewend bent. Dit jaar heeft de Oranjevereniging besloten om te gaan voor een tweedaags evenement in een ware feesttent. Na het succes van Heinenoord Live heeft men besloten de activiteiten te verplaatsen naar een tent. Naast de locatie is ook het programma gewijzigd. Op www.nederlandenoranje.nl kun je het hele programma terug vinden.
Om alvast een voorproefje te geven, wordt op 26 april toegelicht wat er precies staat te gebeuren. Er wordt gestart om 16:30 met een seniorenbingo van twee ronden met steeds 4 prachtige prijzen. De kosten zijn €5,- voor twee bingo kaarten en je kan een extra set kopen voor €2,50. Na de bingo wordt er door restaurant ’t Land van Wale’ een diner verzorgd. Je moet vooraf een kaartje te kopen voor dit 3 gangendiner, die zijn verkrijgbaar voor €15,- bij Happy Flower (Emmastraat 12, Heinenoord).
De bingo voor alle leeftijden start na de maaltijd, rond 19:00. Jong, oud, familie, vrienden, buren, iedereen is welkom om mee te doen. Een boekje met 5 kaarten kost €10,- en een extra boekje kost €5,-. Ook hier zijn per ronde 4 mooie prijzen te winnen. Bent je lid van de vereniging? Dan krijg je een gratis boekje op vertoon van jou lidmaatschapskaartje. Naast dit volle programma zullen Polderzangers Den Driespong zorgen voor een feestelijke stemming doormiddel van diverse optredens.
Dit alles gaat plaats vinden in de feesttent op het parkeerterrein tegenover Sporthal de Tienvoet. Kijk op www.nederlandenoranje.nl voor het gehele programma.