Jubileumboek Wendbaar Werken, coachen bij vitaliteit en werkgeluk.

Dit boek is geschreven door een drieling Viktor, Erik en Stephen Steijger.  Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coaches waren jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Nu worden deze vragen aangevuld met: Hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen. Deze tijd vraagt om wendbaar werken. Wat is daarvoor nodig? Een offensieve houding in plaats van een defensieve. Ageren in plaats van reageren. niet lijden, maar leiden. Kortom: zelf de regie pakken.
Het leuke voor u is dat de schrijvers 5 boeken weggeven, wat moet u hiervoor doen? U gaat naar hun site www.optimaal-talent.nl. Op deze site staat Contact u vult het formulier in, hier schrijft u bij onderwerp Omroep Hoeksche Waard en in omschrijving geluisterd naar HWLA met Arjanne op maandagavond 18-3-2019, vermeld ook adresgegevens voor als u bij de eerste 5 ingevulde contact formulieren hoort. Beluister hier het gesprek dat Arjanne Kranendonk had met met Erik en Stephen over het jubileumboek.