In The Picture: The Afters – Lightning

Deze week is The Afters – Lightning onze ‘In The Picture’-track.

De ITP is deze week van The Afters; een Relipop/Gospelrock groep uit Amerika. In 2000 opgericht door 4 Starbucks werknemers. De band heette eerst Blisse, maar toen ze ontdekte dat er nog een band was met dezelfde naam, werden ze The Afters. Ze maakten naam en faam in de muziek scene van Dallas. In 2005 werden de eerste singles en EP uitgebracht, gevolgd door een album die hoge ogen gooide in de Amerikaanse Christelijke Hitlijsten. Na hun tweede album in 2008 volgden wat personele wisselingen, wat tot 2018 nog eens 4 albums opleverde. Hun nieuwe album is in de maak en de single “Lightning” is de voorloper hiervan en is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: