Ingrid Andress – Lady Like (ITP: week 9)

Deze week is Ingrid Andress – Lady Like onze ‘In The Picture’-track.

Ingrid Andress wordt wel ‘The Next Woman Of Country’ genoemd. Groeide op in Denver, Colorado en schreef in eerste instantie alleen songs. Ze was o.a. mede schrijfster van “Boys” van Charli XCX en schreef ook songs samen met Sam Hunt en Alicia Keys. Als singer-songwriter is ze nu gecontracteerd door Warner Nashville/Atlantic records en haar debuutsingle is meteen verbluffend. Een lied wat eigenlijk over haarzelf gaat. Vanwege hoe ze er uit ziet hebben mensen een bepaald beeld en een bepaald verwachtingspatroon, maar ze vind zichzelf niet in een hokje te plaatsen en ze is wie ze is. “Lady Like” is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: