Echtpaar Barth uit ‘s-Gravendeel 65 jaar getrouwd

Op zondag 17 maart was het exact 65 jaar geleden dat de inmiddels 88-jarige meneer L. Barth en zijn 83-jarige echtgenote mevrouw A. Barth-Buitendijk in het huwelijksbootje stapten. Burgemeester Peter van der Velden ging maandag 18 maart op bezoek om hen te feliciteren.

De burgemeester bezocht het echtpaar Barth in zorgcentrum Immanuël in ‘s-Gravendeel. Namens het gemeentebestuur feliciteerde hij hen met het mooie jubileum en overhandigde hij een boeket bloemen.

Meneer Barth is geboren en getogen in ’s-Gravendeel, mevrouw Barth is geboren in Strijen.

Het echtpaar kreeg 4 kinderen: 2 dochters en 2 zonen. Verder is de familie uitgebreid met 7 kleinkinderen. Meneer Barth heeft altijd gewerkt als grondwerker. Beide echtelieden staan bekend als fijne, behulpzame en zorgzame mensen.