DVO pakt volle buit

De volleybaldames van DVO uit Oud-Beijerland hebben zaterdag tegen de hekkensluiter van de Promotieklasse A,  City Bril Krimpen, de volle buit gepakt. In sporthal ‘t Paradijs was DVO in de 1e 3 sets veel sterker.
Zoals ook in de uitwedstrijd in Krimpen aan den IJssel maakte DVO serverend veel punten omdat de bezoeksters in de servicepass geen potten konden breken.
DVO had het soms lastig het hoofd erbij te houden en de focus te bewaren. Het kwam met 25-12, 25-18 en 25-20 op een tamelijk eenvoudige voorsprong.
De wedstrijd ontvlamde pas echt toen DVO in de 4e set wél in de problemen raakte. Het stond de gehele set 3 á 4 punten achter maar toen het einde van de set naderde bleken de Oud-Beijerlanders effectiever. De thuisploeg pakte de set met 25-23 en stelde de 4-0 zege veilig.