CDA Waterschap Hollandse Delta: betaalbare droge voeten

CDA: ‘Waterschapskandidaten Hoeksche Waard Het CDA heeft vanuit elke regio sterke kandidaten op de kieslijst voor het waterschap Hollandse Delta. Gekozenen dragen ertoe bij dat waterschapstaken betaalbaar blijven.

Kandidaten uit Hoeksche Waard

Voor de verkiezingen van het Waterschap Hollandse Delta heeft het CDA een sterke kandidatenlijst met vertegenwoordigers uit elke regio. Zij brengen de kennis en ervaring om stuur te geven aan de kerntaken van het waterschap: droge voeten houden en voldoende zoet en schoon water.

Zes kandidaten zijn afkomstig uit de Hoeksche Waard. Achter lijsttrekker Leo Stehouwer uit Numansdorp zijn de volgende kandidaten op de kieslijst geplaatst:

Op Nummer 3 Arjan van Dijk uit Heinenoord, nummer 6 Henk van den Berg uit Numansdorp, nummer 9 Wout Moret uit Strijen, nummer 13 Ad Valkenburg uit Oud-Beijerland en nummer 18 Basjan Niemansverdriet uit Strijensas.

Op zaterdag 16 maart is de verkiezingskaravaan omstreeks 11.00 uur in Oud-Beijerland.

Leo Stehouwer, lid van het huidige bestuur van Waterschap Hollandse Delta, stelt “De Hoeksche Waard is een belangrijk agrarisch en recreatief gebied. Goede vertegenwoordigers leveren een waardevolle bijdrage aan onze veiligheid en verhoging van de effectiviteit van Waterschap Hollandse Delta. Sterke banden met CDA-ers in gemeente en provincie maakt dat we weten wat er speelt en hoe we samen tot goede oplossingen komen”.

Onze hoogstgeplaatste kandidaat uit de Hoeksche Waard voor de provinciale staten is Joke van den Berg-la Fleur uit Numansdorp op plaats 13.

Twee van de speerpunten

Het CDA staat voor betaalbaarheid van waterschapstaken en lage lasten voor burgers. De kerntaken veiligheid, voldoende zoet en schoon water moeten betrouwbaar worden uitgevoerd en gebruik maken van innovatieve kennis om dit kostenefficiënt te doen.

Om kosten te beheersen moet het waterschap ook actief werken aan het waterbewustzijn van de burgers en belanghebbenden, beginnende met basis- en middelbaar onderwijs.

Samen maken we droge voeten betaalbaar!