BAKKIE in de Buurt bij Amalia in Numansdorp

| 22 maart |

Op vrijdag 22 maart is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen. Deze nieuwe activiteit draagt de naam Bakkie in de Buurt. Iedereen is van harte welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er een aantal zorg-en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Uiteraard staat de koffie of thee, met wat lekkers erbij,voor u klaar!

 

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met HW wonen, Alerimus, Careyn, Kwadraad, HWWonenen MEE. Van deze organisaties zijn medewerkers aanwezig. De gratis inloop is van 15.00-16.30uur. Het adres van de locatie is; Bij Amalia in deBuitensluis,Bernhardstraat 25 teNumansdorp.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie: Joyce Krom; j.krom@welzijnhoekschewaard.nl -tel. 088-730 8900 (ma/di/vrij)