Duckrace voor Afrika

Op zaterdag 13 april a.s. organiseren Frank Janssens, Laura den Hoed en Ilona Preesman, drie jongeren uit Puttershoek, een Duckrace. In de zomervakantie gaan zij met de organisatie World Servants klaslokalen en woningen voor medisch personeel bouwen in Oeganda, Malawi en Ghana. Voor meer informatie zie www.worldservants.nl/puttershoek
Sponsor jij actiegroep Puttershoek?
In 2019 bouwt actiegroep Puttershoek met World Servants aan verandering. Jij kunt daarbij helpen, ook met een klein bedrag. Wil jij hun project sponsoren? www.worldservants.nl

Om deze reizen te kunnen maken is een geldbedrag nodig van ruim 7500 euro. Een deel van deze kosten hopen zij met de Duckrace bij elkaar te krijgen. Op deze dag zullen 2000 badeendjes te water worden gelaten in de Vliet in Puttershoek, ter hoogte van de Boezemkade. De brandweer van Maasdam/Puttershoek zal aanwezig zijn om de eendjes naar de overkant te spuiten. Het eendje wat hier als eerste aankomt wint de hoofdprijs, een gloednieuwe HP Laptop. Onder de volgende 14 eendjes worden ook mooie prijzen verdeeld. De badeendjes zijn genummerd en deze nummers komen overeen met de 2000 loten die de komende weken door de jongeren verkocht worden. Een lot kost slechts 2 euro en is op de volgende manieren verkrijgbaar:
•       Deur aan deur verkoop in Puttershoek komende weken
•       Via geef.ws/duckrace (online)
•       Bij de winkel Twee Ons Geluk te Puttershoek
•       Door een mail te sturen naar info@jorworldservants.nl

Naast de Duckrace worden nog diverse activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Zo kunnen kinderen, tegen een kleine vergoeding van 2,50 euro, deelnemen aan pony rijden, eendjes hengelen of mogen ze met de jeugdbrandweer een ‘brandje’ blussen. Ook is er op deze dag gezorgd voor diverse versnaperingen, waaronder broodjes hamburger. Alles voor het goede doel!

Koop een lot, kom op zaterdag 13 april, tussen 12.00 en 15.00 uur, naar de Boezemkade in Puttershoek en bekijk of uw eendje hard genoeg zwemt voor een mooie hoofdprijs! Op enkele onkosten na zal de volledige opbrengst ten goede komen aan World Servants.

Foto: Facebook World Servants