Zinkwegse Boys in slotfase langs WCR

Het was spits Martijn van Zuuren die Zinkwegse Boys kort voor tijd tegen WCR  naar de 0-1 overwinning schoot. Grote uitblinker aan Zinkwegkant was keeper Stephan van Ruiven die met een serie uitstekende reddingen zijn goal schoon hield. ZWB deed derhalve , mede door puntverlies bij andere teams uit de kopgroep, goede zaken.
  Met een harde wind ,die schuin over het veld stond, startten beide teams met wat mogelijkheden over en weer. Namens de Boys mikten Mike Fiere en Richard van Ruiven naast en over. Aan de overkant kreeg ZWB-goalie Stephan van Ruiven 2 keer zijn vingers achter een goed geplaatst schot. De beste kans in de 1e helft aan Zinkwegkant was voor John Ackon. Hij kapte zich rand 16 meter vrij en schoot rakelings over. Hierna nam WCR het spel over in wat zonder overdrijven het kwartier van Stephan van Ruiven genoemd mag worden. Meerdere keren op rij wist hij goed in te grijpen bij kansen voor de thuisploeg waardoor de ruststand 0-0 was.
  Ook na de hervatting waren de beste kansen aanvankelijk voor de thuisploeg. ZWB leed in deze fase te veel balverlies maar met een bal op de paal en wederom een aantal reddingen van de Zinkwegkeeper kwam het goed combinerende WCR niet tot scoren. ZWB-trainer Nasser Abdalla greep in met een dubbele wissel. Sander van Hamburg en nieuweling Rahman Alturky kwamen binnen de lijnen en toonden zich balvast. Het spel leek geleidelijk aan te kantelen. Kansen van Ackon en Alturky konden echter net niet verzilverd worden. Richting de slotfase kwam ook aanvaller Otman Fertoute nog binnen de lijnen om er met een aanvalsblok van 4 man alles aan te doen om een treffer te forceren. Deze viel uiteindelijk in de 88e minuut toen Eric de Outer de  bal in 1 beweging  strak rand 16 meter in de schoen van Martijn van Zuuren plaatste. De laatste kapte zijn tegenstander uit en schoot oog in oog met de keeper hard laag de winnende goal binnen. Saillant detail is dat er van de 8 overwinningen van Zinkweg maar liefst 6 tot stand kwamen in het laatste gedeelte van de wedstrijd. Zinkwegse Boys heeft door een afgelasting en een vrije beurt pas 12 wedstrijden gespeeld en behaalde hierin 26 punten.