Volleyballsters DVO herpakken zichzelf

Na vier verliespartijen op rij hebben de dames van volleybalvereniging DVO zaterdag weer eens een sterke wedstrijd laten zien. In Rotterdam-Zuid zetten de Oud-Beijerlanders Volley Zuid 2 aan de kant. DVO liet de eerste set nog aan de Rotterdammers (25-21) maar stelde in de daaropvolgende sets dan eindelijk orde op zaken. Maaike Kraaijeveld nam haar ploeg bij de hand en wist met een serviceserie van maar liefst 14 punten een ruime voorsprong neer te zetten die DVO niet meer uit handen gaf. (14-25). DVO ging vrijer spelen en er straalde meer plezier van de ploeg af wat zijn vruchten af leek te werpen.  Ook in de rally speelde DVO beter dan de voorgaande wedstrijden, het sloot meer punten winnend af. Emma Osterholt (17) viel aanvallend op, de jonge middenspeelster wist bijna alle ballen die zij kreeg van spelverdeelsters Kirsten Arkenbout en Marleen Boogerd in een punt voor de bezoeksters om te zetten. De Oud-Beijerlanders stelden met setstanden 16-25 en 22-25 de overwinning veilig waar al een tijdje reikhalsend naar werd uitgekeken.