Volle bak op zondag!

Zondag 10 februari hebben we niet 1 maar 2 artiesten aan tafel. Te weten Will de Brouwer en Bob Offenberg.

  Will is al sinds zijn 7e jaar bezig met muziek, eerst in de fanfare en Drumband. Op zijn 14e jaar heeft hij als DJ verschillende prijzen in de wacht gesleept. In de jaren daarna draaide hij in verschillende grote discotheken. Met zingen is Will begonnen rond 1996 met drie liedjes in zijn stamcafé Olympia in Leende bij Peer en Wilma.
Daarna heeft Will ook presentaties verzorgt op verschillende feesten en braderieën en pleinfestivals. Het zingen kwam steeds meer naar de voorgrond en op 7 mei 2011 was het dan eindelijk zover, op verzoek van de fans werd zijn eigen nummer Lentebloem opgenomen in de studio, inmiddels zijn er 7 cd’s uitgebracht in diverse stijlen dus genoeg om over te praten en naar te luisteren. Natuurlijk komt ook zijn nieuwe single Alles En Meer aan bod.

Bob Offenberg werd geboren op 28 april 1996 te Schiedam en wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen was natuurlijk niet reëel. Dat hij veel van muziek hield werd steeds vaker duidelijk. Intussen is Bob een bekende naam tussen de artiesten en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel meegemaakt en daar willen wij natuurlijk alles over weten evenals over zijn nieuwe single Wat Is Het Toch Een Schatje.

Om 13.45u praten we ook nog met Daisy Talens die het nummer Vuile Huichelaar op single heeft uitgebracht.

 

Uitzending  : Zondag 10 februari van 13.00u tot 14.00u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Robin Reedijk