Verlenging samenwerking technische staf en begeleiding selectie v.v. Strijen

De afgelopen periode heeft de Commissie Voetbalzaken gesprekken gevoerd met de mensen van de technische-, medische- en begeleidingsstaf van de selectie van v.v. Strijen. Zij zijn erg blij en trots u te kunnen meedelen, dat de hele staf van de selectie van v.v. Strijen voor komend seizoen haar werkzaamheden in dezelfde samenstelling zal continueren.

Met hoofdtrainer Geert Meijer sloten zij vorig jaar al een verbintenis af voor ook het seizoen 2019-2020. Daarbij hebben nu ook Cor Kruijthof (trainer Strijen 2), Vincent Monster (assistent trainer) en keerperstrainer Jan Barendregt aangegeven graag door te zullen gaan met hun werkzaamheden voor de selectie.

Medische staf en begeleiding

Behalve de mensen van de technische staf, blijft volgend seizoen ook de medische staf ongewijzigd. Ronald Pijlman en Jan Alebregtse zullen zich dus ook volgend jaar over de spelers ontfermen.

Tot slot hebben ook de teammanagers Albert Stam en Jan van Kralingen hun ja-woord aan de club gegeven. Om de staf te completeren, geldt datzelfde voor de activiteitenbegeleiders, Wil Grollé en Leo Boer en hun team.

Jeugd

Het bestuur van v.v. Strijen is blij met de voortzetting van de samenwerking met de volledige staf. Dat gevoel van trots wordt nog verder onderbouwd door de aanstelling van John Kruijthof als technisch jeugdcoördinator. Bovendien heeft Natoe dos Santos aangegeven in principe door te zullen gaan met zijn werk als trainer van de jeugdkeepers.

Aanstonds zullen zij de werving opstarten voor een trainer van onze JO19 voor volgend seizoen, waarmee zij samen een solide basis gaan leggen en de verbinding met onze selectie verder gaan vormen.