V.V. Strijen en Combinex gaan partnership aan

Regionale naamsbekendheid als werkgever is belangrijkste doel

Afgelopen donderdag is het partnership tussen v.v. Strijen en Combinex officieel ondertekend. Arie Troost, directeur van Combinex en voorzitter Dick de Heus van v.v. Strijen zetten hun handtekening onder een overeenkomst voor 3,5 jaar.

Arie Troost vertelt waarom Combinex deze samenwerking aangaat: “Het vinden van geschikt personeel wordt een steeds grotere uitdaging. Naamsbekendheid is daarbij van groot belang, niet alleen in onze vestigingsplaats Oud – Beijerland, maar in de hele Hoeksche Waard. Vandaar dat wij met v.v. Strijen en een aantal andere voetbalclubs uit de regio de samenwerking aangaan.”

“Als v.v. Strijen zijn wij verheugd dat Combinex voor onze vereniging heeft gekozen om meer naamsbekendheid als werkgever te realiseren. Dat toont aan dat wij als club niet alleen relevant zijn in Strijen, maar ook voor bedrijven daarbuiten.” aldus voorzitter Dick de Heus.

Over Combinex

Combinex uit Oud-Beijerland is een internationale logistieke dienstverlener, die in 12,5 jaar gegroeid is naar één van de succesvolste logistieke dienstverleners, waarbij MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel staat met een financieel bijzonder gezonde basis. Kijk op www.combinex.eu voor meer informatie over het bedrijf openstaande vacatures.