Sigrid – Don’t Feel Like Crying (ITP: week 6)

Deze week is Sigrid – Don’t Feel Like Crying onze  ‘In The Picture’-track.

Voor de tweede keer in korte tijd scoort de Noorse singer/songwriter Sigrid de ITP bij RadioHW. Haar vorige single “Sucker Punch” werd – naast ITP bij RadioHW – ook 3FM Megahit en deed het internationaal best aardig. Zeker in Engeland kreeg Sigrid met die single nog meer voet aan de grond. Toch wil het in Nederland nog niet erg lukken. Wij van RadioHW vinden dat Sigrid een echte kans verdiend in Nederland en daarom is ook haar nieuwste single “Don’t Feel Like Crying” deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: