Nieuwe Culture Club-presentatrice Heidi zorgt met Ankie voor een muzikale uitzending

In de Culture Club-uitzending van 19 februari maakt Heidi van Brakel haar debuut als nieuwe presentatrice van de Culture Club. Zij zal dit seizoen de uitzendingen van Ankie Winkelman (presentatrice & oprichter Stichting Kunstbus, red.) grotendeels overnemen. Samen zullen zij in deze uitzending een aantal gasten ontvangen.

Eén van deze gasten is de band “Emily & The Young Ones”. Een paar weken geleden waren zij al eens te gast bij de Culture Club om te praten over hun werk en discografie en daar Live wat van te spelen. Wederom zullen zij ook deze keer Live muziek, maar dan akoestisch, ter gehore gaan brengen in het Culture Club muziekcafé.

Daarnaast komt dichter van de Hoeksche Waard, Wim de Kievit, langs om het gedicht van februari voor te dragen.

Bovendien wordt u weer volledig bijgepraat over de aankomende kunstzinnige- en culturele activiteiten binnen de Hoeksche Waard middels de Cultuuragenda.

 

Presentatie: Ankie Winkelman & Heidi van Brakel
Techniek: Sem Bakkers