Kom erBij viert 1 jarig bestaan

Maandag 4 februari heeft de gezellige koffieochtend Kom erBij in Mijnsheerenland hun 1 jarig bestaan gevierd met een feestelijke taart. Op deze ochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Dorpshart in Mijnsheerenland komen mensen bij elkaar voor een bakje koffie, een spelletje en ontmoeting.

Soms zijn er thema ochtenden met bijv een workshop of een ochtend met een informatief karakter. De vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard maken er in ieder geval een gezellige ochtend van. Deze ochtend hebben de bezoekers genoten van een lekker stuk taart om het te vieren. Wilt u ook aanschuiven bij Kom erBij? Elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de ontmoetingsruimte van het dorpshart van Mijnsheerenland. De kosten zijn 1 Euro (inclusief het eerste bakje koffie). Voor meer informatie kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl of bel naar 088 7308900