John Legend – Preach (ITP: week 8)

Deze week is John Legend – Preach onze ‘In The Picture’-track.

Afgelopen jaar bracht John Legend nog een Kerstalbum uit, maar zijn laatste ‘echte’ album “Darkness And Light” dateert van 2016. In 2004 brak hij door met het album “Get Lifted”, wat geproduceerd was door Kanye West. Zijn grootste hit was “All Of Me” uit 2013. Legend beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden gemixt met hiphop en een ‘feel-good sound’. De zijn nieuwe single “Preach” gaat over onrechtvaardigheid die veel mensen ervaren in het Amerikaanse rechtssysteem. In een statement vertelde John dat men soms zo gefrustreerd raakt door het nieuws en dat dit voor verdeeldheid zorgt. Wij van de muziekredactie van waren juist heel eensgezind; “Preach” is de nieuwe ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: