Jaarlijkse foto-expositie in clubgebouw ‘De Boezem’

Gedacht werd dat 2018 de laatste foto-expositie van fotoclub “De Hoeksche Waard” in verenigingsgebouw De Boezem was. Nu kan Fotoclub de Hoeksche Waard met plezier melden dat er in 2019 tóch nog een foto-expositie gehouden kan worden. Deze expositie omvat meer dan 70 foto’s op groot formaat met diverse genres en stijlen. Voor elk wat wils!

De gedwongen verhuizing van de fotoclub naar de nieuw te bouwen Multi Functionele Accommodatie (MFA) op het terrein van de Kinderboerderij is uitgesteld. Dit zal niet eerder zijn dan medio 2020, omdat het vinden van de juiste aannemer meer tijd kost.

Iedereen die belangstelling heeft voor fotografie kan uitgenodigd worden om de jaarlijkse expositie te bezoeken in clubgebouw “De Boezem” aan de Boezemsingel 9 te Oud-Beijerland. Uiteraard is de toegang gratis. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er met de gastheren/vrouwen over fotografie en de getoonde foto’s gesproken worden. 

Er is voor belangstellenden de mogelijkheid om een bod uit te brengen op de expositiepanelen en op oude foto- en filmtoestellen, vanwege de verhuizing naar het MFA. In de nieuwe behuizing is daar jammer genoeg geen ruimte voor.

De foto-expositie is voor bezoek geopend op:

        Zaterdag 23 en zondag 24 februari       van 12.00 tot 18.00 uur

        Zaterdag   2 en zondag  3 maart            van 12.00 tot 18.00 uur.

U bent van harte welkom!