Sheppard – On My Way

Deze week is Sheppard – On My Way onze  ‘In The Picture’-track.

Het Australische Sheppard brak door met hun single “Geronimo” in 2014. Hun album “Bombs Away” , waar ook de hitsingle “Let Me Down Easy” op stond, was een groot succes. Hun tweede album “Watching The Sky” met de hitsingle “Coming Home” is wederom een succes. Nu is er dus de nieuwe single “On My Way” waarmee Sheppard in de Australische finale een gooi deed naar de finale van het Eurovisie Songfestival. De winst moesten ze echter laten aan “Zero Gravity” van Kate Miller Heidke, maar “On My Way” is weer een lekker popliedje die het waard is om ITP ze zijn bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: