Gemeente HW en Bres hebben dienstverleningsovereenkomst ondertekenend

Maandag 11 februari hebben burgemeester Peter van der Velden en directeur Ernst-Jan Klein namens Bres Accommodaties BV een dienstverleningsovereenkomst getekend over het beheer van de binnensportaccommodaties in Oud-Beijerland. Tussen gemeente Hoeksche Waard en Bres bestond al een overeenkomst voor het beheer van de accommodaties in de voormalige gemeente Binnenmaas. Daar zijn nu de vijf binnensportaccommodaties van Oud-Beijerland aan toegevoegd.

Sportplaza wordt Bres

Sportcentrum De Boogerd, SCC De Lindenhoeve, sportzaal Carla de Liefde, gymzaal Oosterse Gorzen en sportzaal ’t Paradijs werden eerst beheerd door Sportplaza. Dit bedrijf is op 1 februari overgenomen door Bres. Abonnementen en leskaarten blijven gewoon geldig.