Forza Schouwen Duiveland – DVO

De dames van volleybalvereniging DVO hebben hun 3e nederlaag op rij geleden. In Bruinisse was Forza Schouwen Duiveland met 3-1 te sterk (25-23, 25-22, 20-25, 25-16). DVO speelde beter dan de vorige 2 wedstrijden, het werd deze wedstrijd zeker niet overklast, maar moest het toch afleggen tegen de meer dan degelijke Zeeuwse thuisploeg. DVO kwam met 2-0 in sets achter en leek het tij te keren door de 3e set beter spel te laten zien. De Oud-Beijerlanders zagen echter dat de thuisploeg de 3-1 winst veilig stelde door de 4e set netjes binnen te halen. ‘’Op zich is er nog niets aan de hand, als wij onze inhaalwedstrijden tegen Move4U en Volley Tilburg met mooie cijfers weten te winnen staan we weer minstens gelijk met Next Volley Dordrecht en kunnen we alsnog blijven meestrijden om de 2e plek. Maar voorlopig is dat pas realistisch als we ons oude niveau weer kunnen gaan naderen, we hebben slechts 1 set kunnen winnen in 3 wedstrijden. Aanstaande zaterdag thuis tegen Voleco een volgende kans om te laten zien wat we kunnen.”a ldus coaches Paul Bestebreurtje en Martin Kooiman.