Eerste donatie Plukhoek Mookhoek

Afgelopen zaterdag heeft (stichting) Plukhoek Mookhoek de eerste donatie mogen ontvangen van de Zondagsschool Immanuël ’s Gravendeel. Het was een leerzame ochtend voor de kinderen; ze zagen hoe de pluktuin er in de winter uitziet, er werd uitgelegd hoe de zelf geoogste zaden weer worden opgekweekt in de koude bakken en ze zagen de eerste tulpjes en hyacinten al heel voorzichtig boven de grond uit prikken. Het was een feest om lekker met de kaplaarzen door de modder te mogen glibberen. Onder het genot van een plak cake mochten de kinderen zelf beslissen waar hun donatie aan uitgegeven zou worden; het werden frambozenplanten en theeplanten (munt en citroenverbena) zodat ze straks zelf de thee van hun eigen gegeven plantjes kunnen maken.

Tot 10 februari kan overigens nog steeds gestemd worden op het initiatief voor een theehuis/leslocatie en kantine bij de pluktuin. Met uw stem maken zij vele mensen blij!

https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-plukhoek-mookhoek