Een groot meezingfeest! ‘De Hollandse Hit Party’

| 30 maart |

De Hollandse Hitparty is de titel die is gegeven aan het concept gezelligheid van eigen bodem.

In de afgelopen jaren is dit concept met succes door ons georganiseerd waarbij diverse bekende Nederlandse zangers hebben opgetreden. Meezingen met de grootste, bekendste Hollandse hits van o.a. Jan Smit, Django Wagner, Gerard Joling is de succes formule op deze avonden. Drie jaar geleden debuteerde Ohio is samenwerking met Stichting All Events met het Barendrechtse evenement Picknick in ‘t Park. “De reacties waren geweldig. Het was druk en gezellig, dat gaf een trigger om door te gaan en om meerdere evenementen te organiseren.”

Ohio wilde het beste van het beste en strikte bekende artiesten voor het feest. Zo zullen onder andere Dries Roelvink, Helemaal Hollands en Belinda optreden. “Wij hebben een fantastische line-up en een geweldige aankleding van de zaal. Alle ingrediënten voor een goed feest zijn aanwezig.”

Organisator Cor Dorst: “Met een knipoog naar de Hollandse Hit party zoals die door OHIO in de tent in samenwerking  met de B.V.V. werden georganiseerd gaan we dit gezellige feest weer opzetten in Sporthal Waterpoort. Ondanks dat alle locaties in Barendrecht bezet zijn hebben wij gelukkig sporthal Waterpoort beschikbaar gekregen om dit feest te kunnen organiseren en hopen dan ook dat wij op de Barendrechters kunnen rekenen.” De sporthal zal sfeervol worden aangekleed en voorzien worden van een podium voor de “artiesten met een hoog entertainment en meezing gehalte die garant staan voor een gezellige avond“, aldus Cor.

Het belangrijkste volgens Cor is dat iedereen het naar zijn zin heeft. “Wij hopen op een massale komst, want het ons-gevoel van Barendrechters is voor ons heel belangrijk. Kaarten zijn voor €15,00 euro verkrijgbaar via www.all-events.eu, bij één van onze voorverkoopadressen of op 30 maart aan de deur voor €17.50.