De tafel is deze week voor Ray Smith

Zondag 3 feb. is Ray Smith de NL artiest aan tafel. Ray zit al jaren in het vak en heeft dan ook in diverse bands gezeten en vooral Moluks/Indisch/Engels repertoire gezongen.
De laatste tijd is Ray ook bezig met de Nederlandstalige muziek en heeft hij inmiddels al een aantal singles op zijn naam staan. Vorige jaar was hij ook al eens te gast en we pakken nu ons gesprek weer op en ook komt zijn nieuwe single “Als je gaat” aan bod.

 

 

Verder rond 13.45u een gesprek met Peter Beense over zijn single “Waarom heb je nooit gezegd”. De opbrengt van Peter ’s nieuwe single worden door zowel de zanger als zijn platenlabel Nationale Artiesten Parade, gedoneerd aan stichting Alzheimer. Het initiatief van Peter, zijn producer Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) en Ton van Gils (Label-management), is met veel enthousiasme ontvangen door Alzheimer Nederland.
Luister gezellig mee of kom naar de studio aan het Schouteneinde in Puttershoek.

Uitzending : Zondag 3 feb. van 13.00u tot 14.00u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Robin Reedijk