De Hoeksche Waard heeft een eigen VVV cadeaukaart!

De populaire VVV-cadeaukaart heeft een Hoeksche Waardse variant. De introductie vond donderdag plaats.
Wethouder Paul Boogaard sneed meteen een fors stuk van de VVV cadeaubonnen (omzet) taart af. Meer bestedingen in winkels in de Hoeksche Waard, dat is het doel van de lokale variant van de meest verkochte cadeaubon van ons land. De VVV-cadeaukaart is een gewild geschenk.  Per jaar worden ruim 4,5 miljoen kaarten uitgegeven met een waarde van meer dan € 100 miljoen! Alleen via de balies van de VVV in Dordrecht en Oud-Beijerland wordt voor ruim 1 miljoen aan cadeaubonnen verkocht. Die omzet willen we zo veel mogelijk in de Hoeksche Waard houden. In het omslagje van de VVV cadeaukaart staat dan ook:

“Ik ben een landelijke VVV-cadeaukaart maar voel mij het meeste thuis bij de winkels in de Hoeksche Waard”

Daaronder wordt, via een link op internet, direct verwezen naar de bedrijven waar de VVV-cadeaukaart kan worden besteed.
Ter viering van de introductie van deze special VVV-cadeaukaart worden nieuwe bedrijven, die de kaart gaan accepteren, gratis aangesloten (normaal € 49,50)! Zo wordt de keuze voor besteding in de Hoeksche Waard groter. De VVV hoopt met de introductie van deze cadeaukaart een bijdrage te leveren aan de lokale besteding van de kaart.

Dit is een bericht van VVV Zuid-Holland Zuid.