CDA: “Voor het Zuid-Holland van morgen!”

CDA Zuid-Holland start vandaag de verkiezingscampagne “Voor het Zuid-Holland van morgen!” voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op 20 maart.

Onderdeel van de campagne is een korte film waarin het CDA schetst hoe het de provincie Zuid-Holland nog mooier, innovatiever en schoner gaat maken voor haar inwoners, ondernemers en recreanten.

CDA-Gedeputeerde en lijsttrekker Adri Bom-Lemstra benadrukt de uitdagingen waar de provincie de komende jaren voor staat. “We leven in een provincie met een kleine vier miljoen inwoners, de meest dichtbevolkte provincie van Nederland. En dat aantal gaat de komende jaren verder groeien. Als provincie kunnen en moeten we zorgen dat iedereen betaalbare woonruimte heeft, dat de bereikbaarheid van de provincie beter wordt, zowel op de weg als met het openbaar vervoer, en tegelijkertijd moeten we zuinig zijn op de openheid en het groen. Ook zullen we hard aan de slag moeten met de verduurzaming van ons energiegebruik. De leefbaarheid van onze provincie staat voorop en daar blijven we hard aan werken.”

De film is te zien via de website van het CDA Zuid-Holland op www.cda.nl/zuid-holland